Minecraft 1.8.1 indir

Minecraft 1.8.1 İndirme sürümü aslında ücretli indirilen ve ücretli üyelik isteyen ve dünya genelinde oynanan bir oyundur. Fakat ücretsiz sürümleri de bulunmaktadır. Bunlardan biri de Minecraft 1.8.1 İndirme sürümüdür. Bu oyun çoğu ülkede oynanmakla beraber artık bazı ana okullarda eğitim vermek amacıyla oynatılıyor. Çünkü minecraft 1.8.1 sürümü çocukların zihinsel becerisini ve düşünme yollarını geliştirmektedir. Bazı ülkeler de ise bu oyun o kadar iyi karşılanmamıştır. Çünkü oyunda bulunan bazı yaratıklar bunlar; zombi, kurt ve benzeri gibi hayvanlardır. Dediğimiz gibi bazı ülkelerde çocuklar bu yaratıklardan korkmakta ve çocukların bilinçaltını esir almaktadır. Çocukların bilinçaltının esir alınması demek gece rüyalar ve hayal dünyasında görülen hayallerdir. Minecraft 1.8.1 indirme sürümü bu yüzden bazı ülkeler de yasaklanmıştır. 

Size biraz da oyundan bahsetmek istiyorum. Oyunda her şey küp şeklindedir. Yani toprağı kazdığınızda elinize bir birim toprak gelmektedir. Bu toprağı istediğiniz gibi bir yere yerleştirebiliyorsunuz. Ayrıca bu toprağa bir yere yerleştirdiniz ve yerini beğenmediniz veya toprak birimini yanlış yere koydunuz. Toprağı geri kazabilir ve tekrar kullanabilirsiniz. Bu oyunda her şey düşünülerek yapılmıştır. Gerçek hayat gibi düşünün. Odun kesiyorsunuz kendinize ev yapıyorsunuz. Hayatta kalma gibi bölümleri de olan bu Minecraft 1.8.1 oyunu multiplayer olarak da oynanabilmektedir. Yani birkaç arkadaş toplanarak bir bölüm açabilirsiniz. Bu açtığınız bölüm de arkadaşlarınızla beraber bir ev yapabilir beraber yaşayabilirsiniz. Gerçek hayatta balık tutma gibi zevki olan kişiler bu oyunda olta balık tutma zevklerini yaşabilirler.
,
İndirmek için link çıkınca paylaşılacaktır

Benzer Yayınlar

"Minecraft 1.8.1 indir" icin 2 yorum:

    minecraft full indir

    Minecraft

    Minecraft hakkında tüm bilgilere sitemizde bulabilirsiniz. Minecraft indirme odaklı ilerleyen sitemizden minecraft hakkında hile ve bilgileri öğrebilirsiniz. Minecraft son sürüm indirmek için aşağıdaki konuları inceleyiniz. Sitemizdeki konulara yorum bırakarak eksiklerimizi tamamlayıp sizlere yardımcı olabiliriz.

    Popüler Yayınlar

    Araç & Gereç

    Yandex.Metrica