Minecraft 1.5.2 indir

Minecraft 1.5.2 İndirme versiyonu bilindiği üzere sizlere sunulan gelişmiş oyunların arasında çok da kendine yer bulamasa da eğlencenin sınırlarını zorlayan sizlerin arkadaşları ile birlikte kolayca vakit geçirmesine yardımcı olabilecek bir oyundur. Oyun ilk gördüğünüzde sizlere saçma gelmiş olabilir ya da görüntü özellerinden dolayı çok da ilginizi çekmemiş de olabilir. Ancak oyunu tanıdıktan sonra ve gördükten sonra bütünüyle oyun hakkındaki düşünceleriniz tamamıyla değişecek. Ayrıca oyunun bağımlısı olup çıkacaksınız bile diyebiliriz. Tabi bu kategoride bizlere nadir rastlanan oyunlar arasında gösterilen Minecraft 1.5.2 sürümü göründüğünden çok daha eğlenceli. Oyun seçenek olarak sizlere 2 farklı amaç sunuyor ve isterseniz oyunu Creative modda ya da Survival modda oynama imkânına sahipsiniz. İlk bahsettiğimiz Creative yanı yaratıcı modda sizlere binalar, yapılar, havuzlar, marketler ve istediğiniz her türlü yapıyı kolayca meydana getirebilirsiniz. Diğer mod olarak adlandırılan Survival modda ise diğer canlı gruplarının saldırısına maruz kalmadan hayatta kalmanız gerekiyor. Sizlere gelebilecek her hangi bir atakta daima korunaklı olmak zorundasınız. Ancak sizler bu oyunda sadece tek can hakkına sahip değilsiniz, tam tamına 10 adet can hakkınız var ve bu özellik oyunu size oynatan en iyi avantajlardan biri olarak göze çarpıyor. Minecraft 1.5.2 İndir ile canlarınız tabi ki de saldırıya uğradığınız hayvanlara göre değişiklik de göstermektedir. Creative modda böyle bir durum söz konusu değildir. Sadece etrafınız da çeşitli sayıda bloklar bulunmaktadır diyebiliriz. Nesne yapısı olarak ise kitaplık, tabela, kapı, masa, tahta, patlayıcı madde olarak bilinen TNT, çekiç, vuruş, kılıç gibi maddeler de oyunda mevcuttur. İsterseniz maddeleri silme gibi hakka sahipsiniz, ayrıca sol fare tuşu ile basılı tutunca da silme özelliği kazanıyorsunuz. Aynı anda hem hayatta kalabilmek hem de daha seri şekilde bir kesme işlemi gerçekleştirebilmek için gerekli malzemeleri kullanabiliyorsunuz. Oyunda sizlere ait özellikler de yer almaktadır. Bu karakter olarak istediğiniz gibi giydirebilir ve donatma işlemi yapabilirsiniz. Bunlara ek olarak oyun içinde birçok geliştirme imkânı ile yayınlanmış olup sizlere ek dosyaları ile eklenti halinde verilmektedir. İstediğiniz eklentiyi kolayca ekleyebilir ve oyunu kendinize göre düzenleyebilirsiniz. Bunu yapmak tabi ki de zor ancak büyük bir eklenti çıkmaz ise kendinize göre ayarlayabilirsiniz. 

Ayrıca oyun çok eski bilgisayarlar da dahi çalışıyor bir bakıma hem görüntü özelliği ile düşük hem de sizlere en zaman da güzel ve eğlenceli bir vakit geçirme imkânı da sunuyor. Oyun ayrıca Java eklentisi kurulu olması halinde çalışıyor. Minecraft 1.5.2 indirme versiyonun Java dikkat etmeniz gerekenlerdendir. En iyi bilgisayara da sahip olsanız sizlerin bilgisayarlarında Java kurulu değil ise oyun hiçbir zaman çalışmayacaktır. Buna dikkat etmeniz ve Java’nın sürümlerini de kontrol etmeniz gerekiyor. Kısacası Java’nın düzgün yüklendiğinden emin olmanız gerekiyor. Ayrıca güncel sürüm olup olmadığını da dikkat edilmelidir. Oyun grafikleri bakımından beğenmeyen kullanıcılarımıza bir öneri de bulunalım. İnternet bağlantısı ile HD Texture Pack adlı dosyayı indirip HD bir görünüm ile oyunu oynama imkanı da bulabilirler. Oyunu HD bir görünüme kavuşturabilir ve olduğu görünümünden çok daha gerçekçi bir oyun performansı sağlayabilirsiniz. Oyunun bir diğer avantajı ise çoklu oyuncu(Multiplayer) denen özelliğe sahip olmasıdır. Bu çoklu oyuncu özelliği ile sizlere arkadaşlarınız ve diğer çevrimiçi insanlar ile oyun oynama ve eğlenceli vakit geçirme imkânı sunuluyor. Hamachi adlı bölgeler arası oyun oynama teknolojisi ile sizlerde oyunlarınızı diğer insanlar ve arkadaşlarınız ile oynayabilirsiniz. Bu oyunun son özelliği dünyanın en çok oynanılan ve sayılı oyunların başında gelmektedir.

1.5.2 güncellemesiyle birlikte gelen yenilikler:
  • Buglar çözüldü.
  • Oyun performansını arttırıcı yeni özellikler eklendi.

Oyunun Kurulumu
  • İlk olarak indirdiğiniz z75 megabytelık dosyayı Winrar programı aracılığıyla açın.
  • İçinde bulunan name_change_launcher dosyasını açın.
  • Bunun haricinde başka bir şey yapmanıza gerek kalmadan ‘offline’ olarak Minecraft 1.5.2 oynayabilirsiniz.
  • Oyunun Açılması için Gerekli Notlar ( Lütfen Dikkatle Okuyunuz)


İndirmek için TIKLA

Benzer Yayınlar

"Minecraft 1.5.2 indir" icin 2 yorum:

    minecraft full indir

    Minecraft

    Minecraft hakkında tüm bilgilere sitemizde bulabilirsiniz. Minecraft indirme odaklı ilerleyen sitemizden minecraft hakkında hile ve bilgileri öğrebilirsiniz. Minecraft son sürüm indirmek için aşağıdaki konuları inceleyiniz. Sitemizdeki konulara yorum bırakarak eksiklerimizi tamamlayıp sizlere yardımcı olabiliriz.

    Popüler Yayınlar

    Araç & Gereç

    Yandex.Metrica